whatsapp-image-2019-07-31-at-12.29.46-pm.jpeg

Startweekend '19

Inschijvingen voor kip aan 't spit en het voetbaltornooi zijn geëindigd. Toch nog proberen inschrijven? Dan zal je een heel, heel, heel erg vriendelijke mailtje moeten sturen naar , en kijken wij wat we nog voor jou kunnen regelen! ;-)

Een nieuw scoutsjaar staat voor de deur ! Vanaf dit jaar doen we het even anders,  geen 1000 mails meer, alles lekker in 1 weekend.

(Her)inschrijven van uw zoon, update van het ledenbestand, opendeur lokalen voor nieuwe leden, passen en bestellen van uniformen, workshop technieken.. We hebben het er allemaal ingeweven en maken er een efficiënt en scoutesk weekend van. Voor de stoere binken (M/V) onder ons start het weekend al wat vroeger en kijken we naar ingesmeerde kuiten en uitgekiemde tactieken tijdens een heus voetbaltornooi !

En dat in combinatie met een eetfestijn op zaterdag (18H00), een kampvuurtje en wat live muziek (20H00) !

Op zaterdagavond smeren we de stembanden, en na het optreden, zingen wij rond 22H00 samen het avondlied aan ons kampvuur.
Doorlopend (vanaf 16H00) kan je bij ons terecht voor een lekkere pint of een deugdoende frisdrank !

Zondag wordt dan weer de hoogdag voor onze leden, overgang !! Alle leden worden verwacht om 13H aan ons lokaal en trekken het bos in voor een knotsgekke namiddag. Ouders en sympathisanten zijn dan weer meer dan welkom op de openingsreceptie om 17H00 en nadien stelt de leidingsploeg zich voor !

We nodigen u dan ook met veel plezier uit voor ons startweekend, op 28 en 29 september.

Wij hebben er heel veel zin in en hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten.

Zaterdag 28 september

9u30 - 15u00: Voetbaltornooi

Voetbaltornooi

Kruip maar op zolder en haal die voetbalschoenen van onder het stof. Het stond al een paar keer op ons lijstje, nu is het zo ver, ons 1ste voetbaltornooi. Inschrijven doe je in ploegjes van 6 spelers (incl. wisselspelers), wij zorgen dat iedereen verzekerd is ! Voor deze keer zetten we de minimumleeftijd op 14 jaar, later op het jaar bekijken we de optie om ook voor jongere leden iets op poten te zetten. We geven volledigsheidshalve mee dat er geen begeleiding van de leden vanuit de leidingsploeg is voorzien.
Om 9u30 starten we, we spelen op de pleintjes aan Claeys-Bouyaërt , rond 15u00 sluiten we af. Benieuwd of jullie ons niveau aankunnen? Inschrijven kan hier, voor de verzekering vragen wij van elke speler adres en geboortedatum, en een tussenkomst van 5 euro/speler. Supporters zijn natuurlijk ook meer dan welkom, we zorgen voor een mobiele bar, en ‘s middags kan je er ook hamburger krijgen !
Wie wordt ARDU-kampioen 2019 ?

Zondag 29 september

13u00 - 17u30: Overgang

Overgang

Alle leden tekenen present om 13u00 stipt aan het lokaal. Tijd om het bos in te trekken en ons eens volledig te laten gaan voor de overgang !!
Zorg er zeker voor dat uw zoon al gegeten heeft, er is geen lunchmoment voorzien. Een set reservekledij is aangewezen, en vooral moed en enthousiasme !

Inschijvingen voor kip aan 't spit en het voetbaltornooi zijn geëindigd

Toch nog proberen inschrijven? Dan zal je een heel heel heel erg vriendelijke mail moeten sturen naar , en kijken wij wat we nog voor jou kunnen regelen!

Contact

Groepsleiding

Céline Mettepenningen

Lucas Vermeulen

Pieter De Meyer

Andere contactgegevens

Ons volgen? Tuurlijk!

Vergaderingen

Wekelijkse vergaderingen:
zondagmiddag 14:00 - 17:30 (of 18:00)

Groenestaakstraat 66a
9030 Mariakerke

Onze lokalen worden niet verhuurd